Sørensens Gulvafslibning - højt serviceniveau og billige priser! 

Ring på tlf.: 28 19 24 56  eller skriv til: gulvsliberen@mail.dk

Gulvafslibning i høj kvalitet

Hos Sørensens Gulvafslibning tilbyder vi professionel gulvafslibning i høj kvalitet til private og erhverv i Ishøj, Greve og resten af Sjælland. Har du et trægulv, der har set bedre ud, kan en effektiv slibning gøre underværker. Det genskaber energien og genopfrisker træet, så det ser flot og præsentabelt ud igen.

Vi er eksperter i gulvafslibning, da vi har mange års erfaring i branchen. En af de bedste kvaliteter ved et massivt trægulv er, at når ridserne og hakkerne får en til at ønske sig et nyt, er det blot at få gulvet slebet og behandlet. Så står det igen som nyt. Og det kan vi hjælpe dig med.

Grundig gulvafslibning er som at få nye gulve

Overvejer du at få skiftet gulve, fordi de ser slidte og medtagede ud, er det en meget bedre og billigere investering at bestille en gennemgribende gulvafslibning. Vi har de rette værktøjer til at gøre det flot og fejlfrit, så du får et gulv, der ser bedre ud end nogensinde før.

Vores moderne maskiner sørger for, at arbejdet foregår nænsomt og næsten støvfrit. Det kan vitterligt gøre en verden til forskel at slibe gulvet, så hvorfor købe et nyt, dyrt trægulv, når du kan få det slebet af professionelle, så det ser helt nyt ud. Vi tilbyder effektiv gulvafslibning på alle typer trægulve, så kom endelig til os, når du trænger til forandring.

Professionel, kvalitetsbevidst og kompetent

Står du og mangler en kompetent og erfaren gulvsliber til at forny dine trægulve, er vi den rette til jobbet. Vi er professionelle, kvalitetsbevidste og yderst omhyggelige i alt, vi foretager os. Lad os tage en snak om dine muligheder, så vi sammen kan finde en god løsning til dig.

Kontakt os på telefon 28 19 24 56 eller skriv til gulvsliberen@mail.dk for et godt tilbud på gulvafslibning.​​

Få et gratis og
​uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner når det kommer til gulvarbejde. Vi tilbyder alle former for gulvafslibning, gulvlægning og generelt gulvarbejde. Vi har flere års erfaring og vi har styr på hvad vi laver. Kontakt os i dag og vi giver gerne et godt tilbud på gulvarbejde.

Kontaktoplysninger​

​Sørensen's Gulvafslibning / v. Frank Sørensen

Næstvedvej 280, 4760 Vordingborg

Tlf.: 28 19 24 56

E-mail: gulvsliberen@mail.dk

CVR: 31848539

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring i branchen

Prisgaranti på alle opgaver

Udfører alle relaterede opgaver

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Sjælland