Sørensens Gulvafslibning - højt serviceniveau og billige priser! 

Ring på tlf.: 28 19 24 56  eller skriv til: gulvsliberen@mail.dk

Gulvbehandling af alle træsorter

​Hos Sørensens Gulvafslibning er vi specialister i gulvbehandling af alle typer trægulve. Står du og mangler en professionel virksomhed, der tilbyder behandling af gulv i Ishøj, Greve eller andre steder på Sjælland, er vi klar til at hjælpe.

Vi har ekspertise i både lakering og oliebehandling, hvilke kommer meget an på, hvilken træsort der er tale om. Oliebehandling er specielt hensigtsmæssigt til mørke træsorter, som får en flot farve og en slidstærk overflade.

Når man har valgt at få oliebehandlet sine gulve, er det vigtigt, at man holder dem godt, det vil sige at give plejeolie efter behov og husk også at spare på vandet. Skal du have udført gulvbehandling i din bolig eller firma, hører vi gerne mere om din opgave.

Behandling af gulv med olie eller lak

Får du gulvbehandling med lak, har du et nemt gulv at passe og pleje. Den daglige rengøring foretages ved støvsugning eller ved vask med et rengøringsmiddel, som er specielt udviklet til lakerede gulve. Der må ikke benyttes sulfoholdige midler.

Behandlingen foretages med en opvredet klud, sorte mærker fjernes med rensebenzin, og gulvet må ikke vaskes. Der må ikke lægges store tæpper den første uge efter lakeringen. Skal vi hjælpe med behandling af gulv hos dig, skal vi også nok rådgive dig om, hvordan du bedst muligt holder dine gulve efterfølgende.

Bestil gulvbehandling hos os til en konkurrencedygtig pris

Vi ved alt, der er værd at vide om trægulve og behandling heraf. Hvis man giver gulve voks eller polish, kan gulvet ikke genlakeres, hvorfor det skal slibes igen.

Det anbefales at sætte filtdupper under borde og stole.​ Ved stærk tilsmudsning benyttes trærens til vask af gulvet og efterfølgende behandling med plejeolie, da gulvet ellers står uden overfladebeskyttelse.​

Har du spørgsmål til gulvbehandling, eller ønsker du at få et godt tilbud på det i din bolig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave på tlf: 28 19 24 56.​​

Få et gratis og
​uforpligtende tilbud

Vi ønsker at være din professionelle samarbejdspartner når det kommer til gulvarbejde. Vi tilbyder alle former for gulvafslibning, gulvlægning og generelt gulvarbejde. Vi har flere års erfaring og vi har styr på hvad vi laver. Kontakt os i dag og vi giver gerne et godt tilbud på gulvarbejde.

Kontaktoplysninger​

​Sørensen's Gulvafslibning / v. Frank Sørensen

Næstvedvej 280, 4760 Vordingborg

Tlf.: 28 19 24 56

E-mail: gulvsliberen@mail.dk

CVR: 31848539

Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring i branchen

Prisgaranti på alle opgaver

Udfører alle relaterede opgaver

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Sjælland